Terveys on elämäntapa.

Coaching

Valmennuksella vahvemmaksi

Joskus tuntuu siltä, että tarvitsisi työssä tai elämässä vähän apua. Aina kollegat tai ystävät eivät oikein osaa neuvoa, ja terapeutin vastaanottokin tuntuu aivan väärältä osoitteelta. Ehkei itselle ole edes ihan selvää, mihin tarvitsee apua, mutta silti on tunne, että omaa toimintaa voisi jotenkin optimoida.

Halu onnistua ja olla parempi

Hyviä mahdollisuuksia ja uusia tuulia voi tuoda coaching. Sen ytimessä on ajatus, että jokaisella on voimavaroja tulla paremmaksi, nousta yhä ylemmäksi ja voittaa eilinen itsensä. Keinot kehittymiseen on kuitenkin ensin löydettävä, ja yksin se voi olla tarpeettoman hankalaa. Siksi coaching on syntynyt.

Coaching on valmentajan ja valmennettavan välinen luottamuksellinen suhde, joka auttaa valmennettavaa pääsemään tavoitteisiinsa henkisen kansvun avulla. Coach eli valmentaja ei toimi terapeuttina eikä konsulttina. Valmentaja ei anna suoria ohjeita vaan toisaalta haastaa ja toisaalta tukee valmennettavan ajattelua ratkaisukeskeisellä tavalla. Näin valmennettava hyvin luonnollisella tavalla ohjautuu uusiin näkökulmiin ja ajattelumalleihin, joiden avulla haastavatkin tavoitteet voidaan saavuttaa.

Huomion kohteena coachingissa on siis valmennettavan vahvuudet ja positiivinen vahvistaminen. Valmennettava tehdään tietoiseksi omista vahvuuksistaan, ja siten niitä voidaan entisestään jalostaa. Coachingilla voidaan hyvin saada aikaan konkreettisia parannuksia valmennettavan henkilökohtaisessa elämässä tai selkeästi mitattavaa kehitystä työ- tai yrityselämässä.

Mitä Sinä haluaisit?

  • Kehittyä paremmaksi työssäsi?
  • Parantaa elintapojasi ja terveyttäsi?
  • Edetä työurallasi korkeampaan asemaan?
  • Tulla paremmaksi johtajaksi?
  • Oppia paremmin tasapainottamaan vapaa-aika, perhe-elämä ja työt?
  • Löytää keinoja vaikeidenkin päätösten tekoon?
  • Ottaa uusia vastuita ja omaksua laajojakin uusia työelämän vaatimuksia?

Me voimme auttaa sinua auttamaan itseäsi

Yllä mainituissa tavoitteissa ja muissakin elämän haasteissa ja pyrkimyksissä asiantuntijamme voi olla avuksi.

Kysy lisää coachingista koulutetulta valmentajaltamme Jouni Pölöseltä.

Tiedustelut

Terveys on elämäntapa.

Recent Posts

Archives

Categories