Terveys on elämäntapa.

Tietoa meistä

Terveyspalvelut Sympatikus Oy on vuonna 2007 perustettu osakeyhtiö, joka järjestää terveyden- ja sairaanhoitoalan palvelutoimintaa, koulutusta ja tutkimusta. Toimialana on myös hyvään elämänlaatuun tähtäävien hyvinvointipalveluiden tuottaminen. Yrityksen aputoiminiminä ovat Seksuaaliterveysklinikka, Elämäntapaklinikka ja Seksuaaliterapia.

Terveyspalvelut Sympatikus Oy ylläpitää tämän blogin lisäksi kolmea tietosivustoa. Seksuaaliterveysklinikka.fi käsittelee miesten ja naisten seksuaaliterveyttä. Miesklinikka.com on tarkemmin suunnattu miesten terveyteen ja sitä kautta myös seksuaaliterveyteen. Naiseksi.fi:n teemana on naisten seksuaaliterveys ja parisuhdeongelmat. Kaikkien näiden sivustojen sisältö perustuu tutkittuun, puolueettomaan ja tieteelliseen tietoon.

Kirjoittajat

Juhana Piha

Juhana Piha on seksuaalilääketieteen asiantuntija, kliinisen fysiologian erikoislääkäri ja ylilääkäri. Juhana vastaa muiden verkkosivustojemme sisällön oikeellisuudesta, ja tätä blogia hän kirjoittaa satunnaisesti.

Blogissa Juhanan aihealueita ovat esimerkiksi iän, terveyden ja seksin väliset yhteydet.

Yhteys: juhana.piha@terveeks.fi

Jousia Piha

Jousia Piha on copywriter, IT-asiantuntija ja tietoliikenneinsinööri. Hän vastaa verkkosivustojen teknisestä ylläpidosta, markkinointiviestinnästä sekä tämän blogin toimittamisesta.

Blogissa Jousian aihealueita ovat hyvinvointiteknologia ja arkipäivän terveysaiheiset mietteet.

Yhteys: jousia.piha@terveeks.fi

Jouni Pölönen

Jouni Pölönen on seksuaaliterapeutti, pariterapeutti ja auktorisoitu seksuaalineuvoja. Hän vastaa sisarsivustomme Naiseksi.fi:n sisällöstä ja esiintyy vierailevana kynäilijänä tässäkin blogissa.

Blogissa Jounin aihealueita ovat parisuhde- ja seksuaalielämän yhteys terveyteen.

Yhteys: jouni.polonen@terveeks.fi

Ota yhteyttä >>

Terveys on elämäntapa.

Recent Posts

Archives

Categories